Fullspeed RC:n talviharjoittelupaikka Hakkilassa!

Syyskausi Hakkilassa käynnistyy sunnuntaina 1.9.2019!Hakkilan radat osoitteessa: Vanha Porvoontie 231 Vantaa, C1 rappu, 3 krs

TERVETULOA harrastamaan loistavissa tiloissa! Hakkilasta löytyy aivan huikeat maailman luokan rc-radat! Näin montaa rataa ei monesta paikasta löydy saman katon alta. Toimimme varastorakennuksen yläkerrassa, jossa meillä on useampi tuhat neliötä lämmintä tilaa.

Radat ovat käytettävissä kaikille kertamaksulla sekä kuukausi- tai kausimaksulla. Joka maanantai harjoitteluradalla järjestetään aloittelijailta, jossa pääsee tutustumaan ilmaiseksi rc-autoiluun pienellä harjoitteluradalla sekä harjoittelemaan edulliseen hintaan omalla autolla yhdessä muiden aloittelijoiden kanssa.

Kaikille alle 1/10 -kokoluokan autoille löytyy rata Hakkilasta:


Aukioloajat

kts. hinnasto

Ratamaksut

Ratamaksu maksettava ennen ajoa tilisiirrolla tai maksupäätteellä buffetissa.

Radalle saapuminen

Radan osoite on Vanha Porvoontie 231 Vantaa, C1 rappu, 3 krs

Piha-alueen portit ovat auki arkisin klo 20 asti ja viikonloppuisin klo 9-20. Porttien ollessa suljettuna käytä Itäisen Valkoisenlähteentien porttia, jonka saat auki avainlätkällä. Katso ohje tämän sivun lopusta.Itsepalvelubuffet

Voit maksaa ratamaksut itsepalvelubuffetissa sekä ostaa kahvia, pientä purtavaa sekä juotavaa. Buffetissa voi maksaa käteisellä sekä kortilla.

Hakkilassa on mahdollisuus vuokrata Bunkkerista tuttuja säilytyskaappeja hintaan 20€/kk, minimi vuokra-aika 3kk. Jos olet kiinnostunut kaapin vuokrauksesta ole yhteydessä Remppaan.

Turffikrossirata

Tekonurmi alustainen krossirata 1/10-krossiautoille.

Kuvassa vielä viimekauden betonikrossirata

Kuvassa vielä viimekauden betonikrossirata

Ajanotto Ajanoton tulosnäyttö
Speedhive
Rengassuositus Takavedoille taakse Schumacher mini dart (U6826), joka on virallinen kilparengas. Mini dart on tarkka ajaa ja pitää hyvin hyppyreiden matolla. Schumacher Block (U6786) on hyvä pitkäkestoinen treenirengas, jossa on huonompi sivuttaispito kuin dartissa ja rengas on liukkaampi hyppyreiden matolla. Eturenkaaksi Schumacher cut stagger low profile (U6770).
Nelivedoille taakse Schumacher Mini Dart Yellow (U6826) ja eteenSchumacher Wide Stagger Rib (U6810).


Touringrata

Mattorata 1/10 ja tätä pienemmille touringautoille.

IMG_4194.JPG
Ajanotto Ajanoton tulosnäyttö
Speedhive
Rengassuositus Touring-autoille FTT sarjan viralliset renkaat Volante V5 28ft (V5-PG28FT) tai ETS renkaat Volante V5 28cp (V5-PG28CP)
GT12/C12-autoille eteen JFT-0440F ja taakse JFT-0535R.

 

 

Iso harjoittelurata

 

Iso harjoittelurata on suunnattu etenkin uudemmille harrastajille, jotka haluavat ajaa rauhassa pitempiä vetoja kerrallaan. Radan alusta on hyvä pitoinen matto, jolla toimii lähes mikä tahansa auto ja rengas. Huomaa hinnastosivulla ratamaksutarjous harjoitusalueelle!

26167222_844053155774755_7477951895963651939_n.jpg
Ajanotto Ajanoton tulosnäyttö
Speedhive
Rengassuositus RTR-autot Lähes mikä tahansa rengas toimii tällä alustalla. Mini pin -rengas on kaikista pitävin, mutta vakio rtr-renkaat ovat usein mielyttävempiä ajaa koska ne luistavat hieman.
Takavetobuggyt eteen Schumacher cut stagger (U6770) ja taakse Schumacher cactus (U6838) joka pitää hyvin ja kestää huomattavasti pidempään kuin Schumacher mini pin.
Nelivetobuggyt eteen Schumacher Cactus Front (U6840) ja taakse Schumacher Cactus (U6838)


Pieni harjoittelurata

Pieni vihreä rata on hyvä paikka harjoitella rauhassa rc-auton ajamista. Maanantain aloittelijaillassa kerhon autot ovat juurikin tällä radalla kokeiltavissa. Huomaa hinnastosivulla ratamaksutarjous harjoitusalueelle!1/28-rata

Tuorein lisäys Hakkilaan on iso Mini-z-rata.

miniz_rata.JPG

Driftingrata

Betoni alustainen driftingrata. Huomaa hinnastosivulla ratamaksutarjous drifting radalle!Crawler-rata

2019 syksyn uutuus, haastava maastorata ryömijöille sekä maastoautoille!
 

 


Portin avaaminen

Avainlätkä löytyy portin tolpassa olevasta koodilukittusta avainlokerosta. Muista laittaa lätkä takaisin ja sotkea numerosarja, kun olet avannut portin.

Avainlokeron koodi on: 1277
Katso Vantaan Vauhtikeskuksen portin avausohjeet radan omilta sivuilta.

Hakkila lätkä.jpg